logo

Infodagen

Kennismaken met Sint-Rita campus technologie

We vinden het belangrijk dat twaalfjarigen en hun ouders kunnen kennismaken met het onderwijsproject en de schoolcultuur van Sint-Rita Campus Technologie. Het is immers essentieel dat je een school kiest waar je je thuis kan voelen en waar je je talenten ten volle kan ontplooien. Sint-Rita Campus Technologie is een leerlinggerichte STEM-domeinschool die de leerling centraal stelt en die iedere leerling net wil uitdagen en motiveren om zoveel mogelijk talenten te ontwikkelen. 

Info- en doeweekend 2025 - VRIJE TOEGANG

De infodagen 2024 worden georganiseerd op zaterdag 15 maart van 14u tot 17u en zondag 16 maart 2025 van 10u tot 13u. We bieden je de kans om leerkrachten, leerlingen en directie te ontmoeten. Je maakt samen met een gids een wandeling langsheen vakken en vaklokalen en zo maak je kennis met het onderwijsproject en de schoolcultuur van Sint-Rita Campus Technologie. We proberen op al jouw vragen een antwoord te bieden. Dit bezoek neemt ongeveer een uur in beslag.

opendeurdag 2025 - VRIJE TOEGANG

Ook op 11 mei zetten we onze deuren open van 13u tot 17u. Onze opendeurdag is niet alleen gericht op twaalfjarigen maar ook op neveninstromers, oud-leerlingen en al wie geïnteresseerd is om kennis te maken met onze school.