logo

Campus in Actie

School lopen is nog zoveel meer dan lessen volgen en taken maken. We trekken er graag samen op uit en organiseren tal van projecten op onze school. We belichten graag de toppers van elke graad.

Derde graad

In het vijfde jaar besteden we extra aandacht aan veiligheid met een project rond CPR en het VCA-examen. De arbeidsmarktgerichte finaliteit gaat ook langs in het asielcentrum en werkt opnieuw rond groepsvorming tijdens de gouden dagen.

Het zesde jaar krijgt een ondernemer voor de klas, werkt rond budgetbeheer en wordt in verschillende projecten klaargestoomd voor een juiste keuze na de de Campus Technologie. De doorstroomrichtingen begeleiden we in hun studiekeuze door bezoeken aan de UA, KUL,… De arbeidsmarktgerichte richtingen kunnen via stage proeven van de arbeidsmarkt. Voor alle zesdejaars is de eindejaarsreis naar Praag zonder meer het orgelpunt waarmee ze hun schoolloopbaan afsluiten.

De hele derde graad traint ook zijn sollicitatievaardigheden met de jobexpo. Daarnaast lassen we heel wat opleidingen in op externe locaties zoals het VDAB-centrum en Anttec. Ook de derde graad heeft tot slot zijn eigen (winter)sportdag.