logo

Campus in actie

School lopen is nog zoveel meer dan lessen volgen en taken maken. We trekken er graag samen op uit en organiseren tal van projecten op onze school. We belichten graag de toppers van elke graad.

Het Vrolijk Toneel-Initiatief

Het Vrolijk Toneel-Initatief is ons graadoverschrijdende schooltoneel. Ieder jaar schrijft en produceert de campus haar eigen toneelstuk met (oud-)leerlingen en leerkrachten.

 

Het stuk wordt zowel opgevoerd voor de eigen leerlingen als tijdens avondvoorstellingen. Iedere leerling die zijn artistiek of technisch talent wil tonen, kan deelnemen als acteur, muzikant of lid van de technische ploeg.

MIJN SteM

Beste toneelvrienden,

 

Het is weer zover. ‘Het Vrolijk Toneel Initiatief ‘ is er weer klaar voor. Reeds voor het 25ste jaar zal door ons gezelschap een toneelstuk worden opgevoerd. Dit in zaal Het Half Diep, Duffelsesteenweg 145, 2550 Kontich.

 

Voor deze feestelijke jubileumeditie duikt het Vrolijk Toneel Initiatief de wereld van het entertainment in. Verschillende kandidaten zijn in de finale geraakt van de zangwedstrijd MIJN Stem. Elke act doet zijn stinkende best om het publiek te overtuigen voor hen te stemmen. Daarvoor trotseren ze de soms onverbiddelijke commentaar van de jury. Na de wedstrijd ontstaat er wat onenigheid. Is er jaloezie in het spel? De winnaar van de vorige editie weet echter meer en troost de verliezer van de avond. Is alles wel eerlijk verlopen? Hoe ziet de toekomst van de artiesten er uit? Dit alles komt u te weten in MIJN Stem.

 

Net zoals de vorige jaren zullen de acteer- en technische prestaties geleverd worden door leerlingen, oud-leerlingen en leerkrachten in een regie van Walter Van Goethem.

 

We hopen uiteraard dat deze editie een massa mensen naar naar de voorstellingen kan lokken op woensdag 17, donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 april 2024.

 

De voorstellingen beginnen alle dagen om 20.00 uur. Op zaterdag is er ook een extra voorstelling om 14.00 uur in het kader van “Het Goede Doel Pieter Van de Poel”. De opbrengst hiervan gaat naar Dagwerking Pegode, een organisatie die volwassenen met een beperking op weekdagen onthaalt en hen een dagbesteding op maat aanbiedt. Het is aan te raden om kaarten in voorverkoop te kopen, kwestie van zeker te zijn dat er nog plaats is. 

 

Leerlingen en personeel van het SRT mogen gratis naar de avondvoorstellingen komen als zij in het gezelschap zijn van 2 betalende personen. Bij de reservatie dienen ze dan gewoon bij opmerkingen hun naam (en klas voor de leerlingen) te vermelden.

 

De bevestigingsmail na de reservatie neemt u best mee naar de kassa om het betalen zo vlot mogelijk te laten verlopen. Vertel aan mensen in wiens plaats u reserveert ook onder welke naam u dat gedaan hebt. Familienaam altijd eerst.

 

Alvast tot ziens tijdens (of na) één van onze voorstellingen!